188 reacties geplaatst voor Claudia van Lieshout

 1. Lieve Jacqueline, Cas en Maarten,

  Wat een onvoorstelbaar en onverwacht bericht. Claudia kan er niet niet meer zijn. Dat meisje dat van knutselen hield met haar oppas, dat meisje dat op koninginnedag spulletjes verkocht, dat meisje dat hield van paardrijden en natural horsemanship, dat meisje dat ineens de lucht inschoot en groter werd dan ik. Ging studeren in Eindhoven en zo volwassen was opeens. Fanatiek roeier geworden, propedeuse alweer klaar in een half jaar. En altijd rustig, vriendelijk, lief.

  Ik voel ontzettend met jullie mee.

  Alle liefs,
  Margreet (& Nono & Charlie & Indi)

 2. Lieve familie en vrienden van Claudia

  Wat een hartverscheurend nieuws… Claudia was een van mijn dierbaarste vriendinnen op de basisschool. Samen met Merel, Duna, Douaa en Sally ben ik opgegroeid met Clau op en rond de schoolpleinen van de Burght. Hoewel we na groep 8 allemaal een andere kant op zijn gegaan in het leven zal Claudia altijd een bijzonder plekje in mijn hart hebben. Ik denk aan jullie, en aan haar, voor altijd.

 3. Beste familie,

  Allereerst heel veel sterkte en kracht toegewenst. Het trieste nieuws dat ik kreeg over Claudia was op de desbetreffende dag, en nu nog steeds, onwerkelijk en niet te bevatten.

  Als krachttrainer van de wedstrijdroeiers van Thêta kwam ik altijd met plezier naar de trainingen toe, dit was bij Claudia niet anders. Daarbij kon je niet ontkomen aan haar doorzettingsvermogen. Zo had ze nu en dan wat last van blessures, maar bleef ze altijd met een goed humeur terug keren naar de Fitstop op de Fontys Sporthogeschool voor haar wekelijkse krachttraining. Meestal was het dan even zoeken naar de juiste oefeningen om Claudia toch bezig te laten zijn. Ondanks dat, klaagde ze nooit hierover en focuste zich op hetgeen wat ze wel kon doen. Ik moest haar hierbij eerder afremmen dan motiveren, waar ze meestal met een lach op antwoordde. Daarom zal het positivisme en de stralende lach van haar mij altijd bijblijven.

  Jeroen Gubbels (krachttrainer Thêta)

 4. Lieve Jacqueline,
  Wat een ongeloofelijk verdrietig nieuws kreeg ik van Suzanne over jullie Claudia.
  Met woorden is daar niet bij te komen en het voelt al machteloos om iets troostrijks te schrijven. Weet dat ik aan jullie allemaal denk en dat ik hele mooie herinneringen aan Claudia koester. Jullie waren altijd zo fijn, stabiel en aardig in die turbulente tijden op de Burghtschool. Claudia was een prachtige vrouw en wat ik nu over haar lees laat zien dat ze het leven helemaal omarmde. Ik wens jullie heel veel warmte en sterkte toe in deze zware tijden.
  Veel liefs Adine (moeder van Quirijn)

 5. Lieve Jacqueline en familie,
  Gecondoleerd, het is onvoorstelbaar verdrietig. Ik heb in de jaren dat Claudia bij Zed op Burght in de klas zat mooie herinneringen aan haar. Ze was altijd zo wijs en vriendelijk. Een mooi en lief kind.
  Sterkte met dit immense verlies.
  Suzanne Raes

 6. Beste Cas,

  wat een vreselijk nieuws. Gecondoleerd met dit ongelooflijke verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Bewaar de mooie herinneringen aan haar en wij denken aan jullie. Sterkte Niels en Colette

 7. Lieve Claudia, nichtje, dochter van m’n zus, vriendin van m’n dochter, mooie slimme meid,

  Wat ben ik dankbaar dat je mijn nichtje was. Dat ik je heb mogen meemaken.
  Altijd makkelijk, in voor alles, waanzinnig lief, innemend en zo krachtig. Je praatte vroeger niet veel maar je aanwezigheid was altijd prettig. Zo fijn!

  En wat ben ik blij dat ik onderdeel mocht zijn om jouw paardendromen waar te maken.

  Ik denk aan de tijd die jij en Rianne samen bij San in René in Brakel doorbrachten. Daar stonden Toon en Olke gewoon achter het huis. In de weekenden dat jullie daar waren hielpen jullie met de verzorging van de paardjes. Fijn voor San en geweldig voor jullie.
  Volgens mij waren jullie pas 11/12 en jullie gingen samen met de trein naar Utrecht, overstap naar Zaltbommel en daar haalde René of San jullie van het station. Wij, ouders, vonden het best spannend jullie zo te laten gaan, maar jullie waren samen sterk en groot.
  God wat waren jullie wijs voor je leeftijd en zo’n mooi samen. Jullie vulden elkaar mooi aan.
  Het zaadje van Natural Horsemanship was gepland en jullie wilde er zoveel mogelijk over weten. Boeken werden verslonden en plannen werden gemaakt. Zo gingen jullie ook samen naar de Equiday in Ermelo. Jacq en ik brachten jullie dan weg: jullie een dagje paarden, wij een momentje voor de mama’s.
  Na Brakel werd het Grave en Oisterwijk waar jullie met Sylvia trainingsweken deden om de finesse van Chris Irwin helemaal in jullie vingers te krijgen.

  Nog verder terug waren de paardenkampen met Rianne samen op Poelenburg. Of de keren dat je gewoon een weekend of midweek meekwam naar Buiten Bergen. Samen met Rianne en Floris lopen in de duinen. De volle maan ritten in Bergen aan Zee. En als kers op de taart op Rianne haar 18e verjaardag, paardje Indy mee naar Bergen. Bij het huis van de Archers kon hij in de achtertuin staan. Met de trailer van nicht Carla konden jullie samen rijden op het strand. Weliswaar met één paardje i.p.v. twee, maar jullie regelde het en weer was een droom werkelijkheid geworden. Ook dit deden jullie samen.

  Onze hond Floris waar je zo dol op was. Wie moet er nu die klitten achter z’n oren weg halen? Dat deed jij toch altijd, lieve Clau

  Sinds je in Eindhoven woonde zagen wij je natuurlijk steeds minder, maar af en toe nam je toch de tijd om even gedag te zeggen in de Helmersstraat. Dan kwam je met je mooie grote lach boven. Vooral Floris knuffelen en Pieter en mij gedag zeggen.
  Lieverd wat mis ik je al en ga ik je missen.

  Dag lieve Claudia. je blijft voor altijd in m’n hart

  Karin

 8. Wat een lief, mooi, rustig en intelligent meisje verliest de wereld nu Claudia er niet meer is. Ik ben diep geschokt dat ze zo jong al dit leven waar ze zo van genoot moest verlaten. Op het Vossius heb ik haar zes jaar lang gekend en van haar genoten. Ik wens haar familie en vrienden heel veel sterkte toe.
  Sonja van de mediatheek

 9. Lieve Claudia,

  Ik zie je zitten aan de keukentafel,
  ik hoor je lachen om wat er wordt gezegd.
  Je glimlacht van oor tot oor,
  als je vertelt hoeveel kilometer je vandaag hebt afgelegd.

  Je drinkt gezellig mee een biertje,
  ook al moet je morgen weer vroeg uit bed.
  Als de zon dadelijk weer gaat schijnen,
  is onze schommelbank snel door jou bezet.

  Het is fijn om je zo goed te kennen,
  zodat ik hier nog lang mee door kan gaan.
  Zo kan ik blijven genieten van jouw aanwezigheid,
  vaak met een lach en soms met een traan.

 10. Zo vol levenslust en toekomst! Veels te vroeg en oneerlijk voor afscheid. Heel veel sterkte met dit grote verlies en liefs. Duco & Titia Reitsma

 11. Ik kende Claudia niet persoonlijk maar uit de verhalen heb ik begrepen dat zij een zeer positieve en vriendelijk persoon was. Ik wens de familie veel sterkte met dit ongelooflijke verlies.

 12. Lieve Jacqueline en familie,

  Ik wens jullie heel veel liefde en kracht toe!

  Hartelijke groet,

  Geert-Jan

 13. Lieve Claudia,

  Jouw open, altijd vriendelijke lach is er niet meer. Het onwerkelijke nieuws dringt langzaamaan steeds verder binnen.

  Het afscheid afgelopen maandag was een prachtig afscheid. Ik wens je familie en vrienden heel veel sterkte.

  Liefs,
  Ellen

 14. Beste Jacqueline en familie,

  Ik heb geen woorden voor jullie. Elk woord schiet tekort. Het gevoel is belangrijker, het gevoel dat dit niet zou moeten kunnen. Dat dit leed Claudia en jullie bespaard had moeten blijven..Ouders moeten hun kinderen niet overleven, dat is niet natuurlijk. Ik hoop dat het geloof jullie sterk maakt. Ik kan niet meer dan veel aan jullie denken en jullie sterkte wensen.

  Veel groet, Nico Wijburg

  .

 15. Lieve Jacqueline, familie van Claudia,

  Nu ’t rouwrumoer rondom jou is verstomd,
  de stoet voorbij is, de schuifelende voeten,
  nu voel ik dat er ’n diepe stilte komt
  en in die stilte zal ik je opnieuw ontmoeten.
  En telkens weer zal ik je tegenkomen,
  we zeggen veel te gauw: het is voorbij.
  Hij heeft alleen je lichaam weggenomen,
  niet wie je was en ook niet wat je zei.
  Ik zal nog altijd grapjes met je maken,
  we zullen samen door het stille landschap gaan.
  Nu je mijn handen niet meer aan kunt raken,
  raak je mijn hart nog duidelijker aan.

  Wat zullen jullie trots op haar zijn. Ze heeft zoveel harten geraakt. En nu is niets vanzelfsprekend meer. Houd elkaar stevig vast.

 16. Beste Cas en Jacqueline, Wij kregen via Ronald Hoogweg het vreselijke bericht over de trieste ramp die jullie nu meemaken. Woorden schieten hier te kort!
  Heel veel sterkte !!
  Sandra en Eric

 17. Lieve familie van Claudia,

  Dit intens verdrietige nieuws is niet te bevatten. Ik wens jullie ontzettend veel troost en sterkte bij het gemis van jullie dochter. Ik herinner mij haar als een heel stabiele, vrolijke en integere leerling.

  Ellen Habers
  Biologiedocent, Vossius Gymnasium

 18. Beste Jacqueline en familie,
  Ik kan alleen maar zeggen: heel, heel veel sterkte en kracht met het verlies van Claudia

 19. Lieve familie van Claudia,

  Bedroefd over het overlijden van mijn vrolijke, getalenteerde, flinke en lieve oud-leerling.

  Hans Fischer
  Vossius Gymnasium Amsterdam

 20. Beste familie,
  Vandaag kwam op het Vossius gymnasium het bericht binnen over het overlijden van Claudia. Verbijsterd, verslagen en heel bedroefd zijn we bij dit nieuws. Wat een gigantisch gemis, was de reactie van veel collega’s. We herinneren ons Claudia als een zeer talentvolle meid, die veel doorzettingsvermogen had, ook in moeilijke situaties. De docente Engels herinnerde zich een mondeling waar ze door rugklachten beiden moesten staan….
  Onvoorstelbaar dat we haar moeten missen voor altijd. Heel veel sterkte gewenst aan iedereen.

 21. Beste Jacqueline,

  Wat valt er nog te zeggen na zo’n vreselijk verlies. Ik wens jou en je gezin veel moed en sterkte. Hou samen alle mooie herinneringen aan Claudia springlevend en zorg goed voor elkaar.

  Groet,
  Rogier

 22. Beste Jacqueline en familie,

  Woorden schieten te kort voor dit grote verlies.
  Ik wens jullie verschrikkelijk veel sterkte en kracht toe.

  Lieve Groet,

  Nadine Bergsma

 23. Lieve Jacqueline en familie,

  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Claudia.
  De ergste nachtmerrie, woorden schieten tekort.

  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht.
  Toin Willemse

 24. Lieve Jacqueline, Cas, Maarten, Florence, Henk en Anneke, familie van Lieshout en Komin.

  Dat Claudia voor haar 21jaar een bijzonder en intens leven heeft gehad, dat hebben we gisteren tijdens de livestream kunnen volgen.
  Wat een powervrouw.
  Zo verdrietig dat haar leven ineens is gestopt.

  “wat doen we als ons hart zeer doet?
  Dan wikkelen we het in vriendschap, gedeelde tranen en tijd,
  totdat het weer vrolijk en vol hoop wakker wordt.”
  (Uit Charlie Mackesy)

  Dat gun ik voor jullie allen

  Liefs, Evelien

 25. Lieve familie,
  Hierbij wens ik jullie heel veel sterkte met dit plotselinge verlies van jullie prachtige talentvolle dochter en zus. Een paarden en natuurliefhebber. Dat was duidelijk in de mooie dienst. Wat een mooie beelden en woorden, met het gehinnik van haar favoriete paarden op de achtergrond.
  Ik heb geen woorden voor dit verschrikkelijke verlies. Als ouder ben je altijd bezorgd dat er iets kan gebeuren als ze zich los gaan maken van je, maar dit is niet te bevatten.
  Zomaar in haar slaap en aan het begin van haar volwassen leven.
  Lieve familie, zorg goed voor elkaar in deze zware tijd, en veel kracht.
  Een omhelzing en kus van Chris (moeder Jim)

 26. Lieve schat, een goede reis gewenst als jonge engel in het hemelrijk 🥰.

 27. Lieve Jacqueline, beste Cas,

  Wat zet je op papier in een situatie die jullie zo totaal onverwacht is overkomen? Voor jullie die zijn terechtgekomen in de nachtmerrie van iedere ouder. Het verlies van jullie dierbaarste bezit. Woorden schieten totaal tekort. Ik voel een diep verdriet, waarbij ik slechts een voorstelling kan proberen te maken van de emoties van wanhoop, machteloosheid en verdriet die in jullie moeten leven.

  In een poging woorden te vinden vond ik de volgende regels, die me raakten:

  Tijd heelt geen wonden.
  Tijd leert je leven met verdriet.
  En wachten, zeer geduldig
  Tot je weer schoonheid ziet.
  En tot de tederste herinneringen
  Zo diep vertakt zijn
  In je ziel
  Dat ze de zere plekken
  Kunnen overgroeien.

  Ik wens jullie in de onmogelijke opgave van het loslaten van Claudia ook een warm vasthouden van herinneringen, van elkaar. Heel veel sterkte en liefde.

  Met warme groeten,
  William

 28. Lieve Jacqueline en familie,

  Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke en verdrietige tijd! En veel steun van de herinneringen aan die 21 mooie jaren.

  Rob van Wechem

 29. Onwerkelijk, Onbegrijpelijk, Ongelofelijk
  “woorden schieten tekort”
  Sterkte en heel veel kracht toegewenst met het verwerken van dit enorme verlies.

 30. Lieve Jacqueline, Cas en Maarten,
  wat een verschrikkelijk verdrietig en bijna niet te geloven nieuws over jullie lieve Claudia…
  Een mooie, krachtige en slimme jonge vrouw die zo plotseling uit het leven gerukt wordt, dat is echt oneerlijk. Het doet mij sinds ik het hoorde zo’n pijn als ik aan jullie en aan haar denk. Ze leefde haar leven wel voor meer dan 100% en dat is fijn want zo moet het ook zijn.
  Het zal heel zwaar zijn om verder te gaan maar het kan en het moet. Ik wens jullie ongelofelijk veel kracht en moed en sla in gedachten mijn armen om jullie heen.
  Heel veel liefs, Elisabeth

 31. Beste Jacqueline & familie,

  Gecondoleerd met dit verschrikkelijke verlies

  ik wens jullie ontzettend veel kracht toe

  Rob Runderkamp (oud-collega IG)

 32. Beste Jacqueline,
  Ik denk aan je, vanuit het diepst van mijn hart.
  Met lieve groet,
  Koeno

 33. Beste Jacqueline,

  Van Erwin hoorde ik vanochtend wat jou woensdag is overkomen.

  Wat heeft een “ervaringsdeskundige” daarop te zeggen? Niet veel anders dan dat mijn gedachten bij jou zijn. Je hoeft mij helaas niets uit te leggen wat er in deze situatie door je heen gaat. Als ik het goed begrepen heb, bracht je jullie dochter vandaag naar haar rustplaats, een ellendige verplichting, die door de natuur verboden had moeten worden.

  Gek genoeg is er een troost, die jij je nu nog niet voor kan stellen en dat is – heel triviaal – dat de tijd alle wonden heelt, waaraan ik slechts kan toevoegen, de wondpijn verzacht.
  Zorg zo goed mogelijk voor je zelf de komende maanden!

  Sterkte Jacqueline & een troostrijke omhelzing van

  Gerrit Schimmelpenninck
  Burgemeester de Bordesstraat 21
  1404 GZ BUSSUM
  GSM 06-2545 6585

 34. Beste Jacqueline,

  Heel veel sterkte voor jou en familie en vrienden bij het omgaan met dit ongelooflijke verlies van Claudia.

  Warme groet,
  Cees Besseling
  (Kantoor Rotterdam)

 35. Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter en zus. Heel veel sterkte gewenst. Diederik Werner

 36. Lieve familie van Claudia,

  Het overlijden van jullie dochter, zusje, nichtje heeft mij enorm aangegrepen. Ik kende Claudia van de roeivereniging, waar ik bestuur was toen zij lid werd. Daarnaast kwam ik geregeld op Calamiteiten.

  Claudia maakte indruk op mij door haar kalmte, haar wijze uitstraling en haar doorzettingsvermogen. Ze werd door iedereen geliefd om wie ze was en had uitzonderlijke talenten. Wanneer ik aan haar terugdenk, schiet het volgende woord me te binnen, zoals volgens mij ook vandaag gebruikt op de uitvaart door haar moeder: puur. Ze was zichzelf, en accepteerde daarmee ook anderen voor hoe zij zichzelf waren. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen kennen.

  Ik wil jullie enorm veel kracht en liefde wensen. Dit gemis zal nooit worden verholpen, maar ik hoop dat jullie het samen een plekje kunnen geven. Weet dat wij in Eindhoven met liefde aan Claudia terugdenken.

  Dikke knuffel,

  Bibi Huijgen

 37. Lieve familie,

  Heel veel sterkte in deze zware periode.
  We denken aan jullie.

  Nina, Claire & Bonnie

 38. Beste familie,
  Heel veel sterkte bij het verlies en gemis van Claudia. Wat zullen jullie haar missen. Ik hoop dat de mooie herinneringen van afgelopen 21 jaar jullie enigszins troost kunnen bieden.

  Warme groet,
  Astrid

 39. Lieve familie van Claudia, ploeggenoten en huisgenoten,

  Wat een ontzettende schok toen we het bericht op dinsdag ontvingen. Zo onwerkelijk en oneerlijk.

  Ik heb Claudia leren kennen in haar eerste jaar bij Thêta. Samen zaten we toen in de voortraining. Vanaf het moment dat zij erbij kwam werden we verreikt met een ontzettend fijn persoon. Altijd vrolijk, altijd zin om te roeien en altijd positief. Op de loods was je altijd in voor een praatje en vroeg je hoe het ging. Sportief, vrolijk en een doorzetter, daar denk ik aan als ik aan jou denk. Gelukkig bleef jij in de wedstrijdsectie en heb je veel mensen geïnspireerd om door te blijven zetten, waaronder mij. Ik heb van jouw aanwezigheid genoten tijdens de vele trainingskampen en wedstrijdweekenden.

  Wat fijn dat we vrijdag afscheid van jou konden nemen op Thêta en jou nog een laatste keer konden toezingen. We gaan je missen Claudia, het zal niet meer hetzelfde zijn zonder jou op de loods.

  Heel veel kracht en sterkte gewenst.

  Femke

 40. Lieve familie en vrienden van Claudia,

  Heel veel sterkte met dit onvoorstelbare verlies.
  Claudia heeft bij mij, zoals bij zoveel anderen, een onuitwisbare indruk achtergelaten.
  Mijn gedachten zijn afgelopen dagen veel bij haar en bij jullie geweest.

 41. Claudia was in het kwartiel voorafgaand aan de zomer (Q4) een van drie Data Science studenten die mijn vak Software Development for Engineers deed. Dit vak was niet bedoeld voor Data Science studenten, maar uiteindelijk mochten ze het wel afmaken. Ze haalde een 9, en schreef voor mij een evaluatie waarin ze betoogde dat het vak echt toegevoegde waarde had voor Data Science studenten. Mede daardoor staat het nu niet op de verboden lijst voor Data Science. Dank je Claudia.

 42. Lieve Claudia,
  Zomaar opeens een afscheid
  Wat zal je in vele harten een warm plekje hebben
  De verhalen van opa en omi over jou zullen we ons herinneren
  met een glimlach
  Dag lieve, stoere, vrolijke meid
  Dag Claudia

 43. Lieve Jacqueline,

  Wat een een verschrikkelijk bericht, onvoorstelbaar verdrietig. Ik wens jou en je familie heel veel kracht en sterkte om het enorme verlies van Claudia een plek te geven. Ik denk aan je.
  Marije Kuiper (Primavera)

 44. Lieve familie van claudia,
  wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies .

  Lilas , Wael en Lionel .

 45. Lieve familie van Claudia,

  Ik ben enorm geschokt door het bericht van het overlijden van Claudia. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies in de bloei van haar leven.

  Liefs,
  Maarten Keulen

 46. Woorden schieten tekort, wanneer het liefste bezit een herinnering wordt.
  Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we weten te zeggen.
  Sterkte in deze moeilijke tijd.

  Miranda

 47. Woorden schieten tekort. Heel veel sterkte met jullie onmetelijke verlies.

 48. Lieve Jacqueline,

  Gecondoleerd met dit ontzettend verdrietige verlies. Ik denk aan jullie. 

 49. Lieve Cas, Jacqueline, Maarten en verdere familie,

  We denken aan jullie in deze onbeschrijfelijke moeilijke tijd, ook op deze dag in het bijzonder. Weet dat we er ook bij zijn! We voelen met jullie mee tot in ons diepste wezen.
  Alle kracht, sterkte en liefde voor jullie allemaal!

 50. Lieve Jacq, Wat een intense verdrietig bericht dat jullie dochter er niet meer is. Wat een nachtmerrie moet dit zijn. Je grote angst als ouder is dat er iets gebeurd met je kind. Ik kan me moeilijk voorstellen hoe zwaar en pijnlijk dit moet zijn, daar durf ik niet aan te denken. Maar ik leef mee en wens jullie allemaal heel veel liefde en kracht toe om dit te dragen samen.
  ❤️ Diane

 51. Lieve Jacqueline, Beste Cas en Maarten,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter en zus Claudia. Haar op deze jonge leeftijd al te moeten missen is bijna niet te bevatten.
  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe. Zoek steun en troost bij elkaar en bij jullie familie. Wij leven met jullie mee en zullen veel aan jullie denken.

  Veel liefs,
  Linda

 52. Beste Cas , Jacqueline, Maarten en Florence,
  Ik kende Claudia niet persoonlijk, maar haar overlijden heeft mij toch geraakt. Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
  Jan de Jong

 53. Lieve Jacqueline,

  Wat een onbeschrijflijk groot verlies. Ik wens jou en allen voor wie Claudia zo dierbaar was heel veel sterkte.

  Liefs, Esperanza

 54. heel veel sterkte voor iedereen die jou een warm hart toedraagt, we zullen hier in het Auditorium van de TUE je glimlach missen.

 55. Lieve familie en vrienden,

  Geschokt en met verdriet hoorden we van het overlijden van Claudia. Een veelbelovende student, een prachtige jonge vrouw is er niet meer. Een verlies voor onze faculteit. Woorden schieten tekort om ons verlies recht te doen. Voor jullie als ouders, familie en vrienden is het allemaal nog vele malen erger en moeilijker. Met kleine gebaren proberen we wat steun te bieden. We sturen later deze week een overzicht van reacties en foto’s van de TU/e.

  In gedachten bij jullie,
  Marieke van der Laan

 56. Het ergste wat iemand kan overkomen is het verlies van een kind, jullie mooie dochter Claudia zal altijd aanwezig blijven in gedachten en jullie hart. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd . Jullie zijn in mij gedachten.

  Met vriendelijke groet, Linda Straver

 57. Lieve Cas, Jacqueline en Maarten,
  Wat een vreselijke schok. Het is niet te bevatten dat jullie Claudia niet meer hier is.
  Onwerkelijk!
  Alhoewel ik Claudia niet goed kende, genoot ik van de foto´s die ik op FB geplaatst zag door Cas. Gecondoleerd en ik wens jullie heel veel sterkte in deze donkere dagen.
  Heel veel liefs,
  Marit

 58. Lieve Jacqueline , Cas en Maarten

  Wat een ongelofelijk bericht dat jullie oogappel in de bloei van haar leven niet meer bij jullie is.
  Woorden schieten te kort: mijn eerste gedachte ging direct naar de foto van Claudia in Friesland armen hoog in de lucht bezig met yoga afgelopen jaar.
  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. In gedachte zijn we vandaag bij jullie en de familie .

  Aert en Jolanda

 59. Fiets en roei over de wolken naar de mooiste bestemmingen!
  Vanaf de aarde zullen we aan je denken en af en toe even naar je zwaaien.

  Heel veel sterkte voor iedereen die jou liefheeft.

 60. Beste Jacqueline en familie,

  Wat moet je zeggen bij zo’n intens verdrietig bericht? Woorden schieten te kort. Wat een gemis moet dit voor jullie zijn.

  Ik wens jullie veel sterkte toe om haar overlijden een plaats te geven.

  Jelmer Siersema

 61. Heel veel sterkte aan alle familie, vrienden en mensen die dichtbij haar stonden. Had ze nog maar veel meer jaren van het leven mogen genieten.

 62. Lieve familie van Claudia,

  onderstaande tekst schreef ik als mentor voor Claudia als eindexamenspeech op het Vossius Gymnasium in 2017:

  Je thuissituatie die je beschreef in een kattenbelletje toen je in 2A zat, is volgens mijn gegevens niet veranderd, zelfs je liefde voor paarden is onveranderd groot, zo zeer zelfs dat ze rondlopen op de boerderij in het buitenland waar je jezelf ziet over tien jaar.
  Welk buitenland laat je in het midden. Je kennende zou je het heerlijk vinden in Ierland is mijn vermoeden.
  Niet altijd even gemakkelijk voor mij en mijn collegae te doorgronden. Wel altijd een goed humeur en in voor een gesprek over de toestand in de wereld of een van de vele andere onderwerpen die je interesseren.

  Je lichaam en dan in het bijzonder je rug lieten je afgelopen jaren op een aantal cruciale momenten in de steek. Met hulp van je moeder en je coördinator werden er keer op keer oplossingen bedacht die jou het leven minder zwaar maakte. Het is onvoorstelbaar knap dat je met zo weinig aanwezigheid en zo weinig lessen deze meer dan prachtige lijst hebt volbracht. Soms volgde je zo weinig lessen dat je klasgenoten niet eens wisten dat je ook bij hen in het cluster zat….
  Dat op zich is al een compliment waard. Het zegt overigens zeker iets over de aanwezigheid van meer dan voldoende grijze cellen om wat voor uitdaging, vreselijk woord, aan te kunnen.
  Je volgde in Leiden Lapp top Informatica en misschien is daar de kiem gelegd voor je verdere studie.
  Ik hoop dat je het komende jaar waarin je Data Science gaat studeren in Eindhoven en Tilburg minder geplaagd zult worden door fysieke ongemakken en dat je daar volop kunt genieten met vrienden en vriendinnen van een heerlijke studententijd met voldoende aandacht voor de wetenschappelijke kant van dat leven.

  Je doorzettingsvermogen gepaard aan je intelligentie en wetenschappelijke nieuwsgierigheid zal je overal brengen waar jij wilt gaan.

  Het ga je ontzettend goed!

  Ik wens jullie alle kracht en meer om dit vreselijke verdriet te dragen,

  Lieve groet,
  Liesbeth van Liempt-van den Reijen

 63. Lieve Jacqueline en familie, ik wil jullie ontzettend veel kracht toewensen met het verwerken van dit onbeschrijfelijke verlies.

 64. Aan het begin van dit jaar heb ik samen met Claudia middelbare scholieren roeiles gegeven. Ondanks dat we vroeg op moesten, elkaar nog amper kenden en het vaak koud was heb ik hier samen met haar echt van genoten. Claudia was ontzettend makkelijk om mee op te trekken en het is zonde dat ze ons zo vroeg heeft verlaten. Ik wens jullie heel veel sterkte en we zullen haar nooit vergeten.

 65. Lieve Jacqueline en gezin, wat een intens verdriet. Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht toegebeden.

  Gerhart Hessen.

 66. Beste Jacqueline en familie,

  Gecondoleerd met het verlies van Claudia. Ik wens jullie vandaag en in de komende tijd heel veel sterkte toe.

  Richard Janssen

 67. Jacqueline, wat een ongekend verdrietig bericht, woorden schieten tekort. Ik wens jou, Cas, Maarten en Florence ontzettend veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van het verlies en gemis van Claudia. Denk aan jullie.

 68. Lieve Jacqueline en familie,

  Gecondoleerd met dit enorme verlies. Woorden schieten hier tekort.

  Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe.

  Helma Vermeulen (collega van Jacqueline uit Rotterdam)

 69. 3.5 jaar geleden heb ik Claudia ontmoet tijdens de bachelor Data Science. Hier heb ik haar leren kennen als een prettig, gemotiveerd, en intelligent persoon.

  Ik wil haar naasten graag veel sterkte wensen bij dit grote verlies.

  Liefs,
  Fenna

 70. Lieve Jacqueline,

  Soms gebeuren er dingen die je niet kunt begrijpen, dingen die je machteloos maken.

  Ik wens jullie heel veel sterkte

  Liefs Nelida

 71. Lieve Jacqueline, Evert-Jan en Maarten,

  Wat een onwerkelijk verlies! Toen ik het bericht kreeg werd ik helemaal stil. Dit verlies is niet met woorden te omschrijven. Ik hoop dat met de mooie teksten en het delen van herinneringen het jullie steun geeft met het verlies van Claudia. Ik wens jullie heel veel sterkte!

  Liefs Päivi

 72. Beste Jacqueline en familie,
  Gecondoleerd met dit niet te bevatten verlies!
  Vandaag heel veel sterkte!
  En Jacqueline en familie neem de tijd voor daarna!

 73. lieve Jacq

  Wat een groots verlies. Ik wens jullie veel kracht en liefde om het verlies van Claudia te kunnen verwerken.

  Lieve groet

  Sabine Louet Feisser

 74. En toen stond de wereld even stil!

  Wat en verschrikkelijk, onwerkelijk en niet niet te bevatten bericht.
  Claudia met die ontwapenende lach, een twee-eenheid met Rianne in Brabant bij de paarden, de stille kracht, de altijd bereid iets te doen, sportieve en ondernemende maar vooral lieve Claudia.
  Wij zijn in shock en hoe cliché ook, woorden schieten echt tekort!

  Wij wensen familie, vrienden en nabestaanden enorm veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

  Monique & Mandy Siedenburg

 75. Lieve Jacqueline en familie,

  Voor jullie verlies zijn geen woorden. Wat een verdriet overkomt jullie. Wij hopen dat de mooie herinneringen aan Claudia jullie hulp bieden dit verlies te dragen. Heel veel sterkte.

  Teetse en Dominique

 76. Beste Cars,

  Ja het is lang geleden dat wij elkaar gesproken hebben. Wij kregen vandaag het bericht van Machteld Hendriksz dat jullie dochter Claudia overleden is. Wat een onvoorstelbaar verlies om je kind op zo’n Jonge te verliezen. Heel veel sterkte leven met jullie mee.

  Marc & Jackie Geesink

 77. Heel veel sterkte aan de familie, vrienden, huisgenoten en bekenden. Woorden schieten tekort, maar ik weet zeker dat in iedere traan een mooie herinnering glinstert.

  Vorig jaar heb ik ongeveer een half jaar MGD, waar Claudia deel van uitmaakte, gecoacht. Als ik daaraan terug denk, denk ik aan haar stralende glimlach en de enorme drijfveer om zichzelf te verbeteren. Haar doorzettingsvermogen om ondanks blessures toch door te gaan met roeien bewonder ik enorm. Ze was een toegewijd, lief en betrokken mens, en een groot gemis wat achter blijft.

  Rust zacht lieve meid.

 78. Lieve Claudia,
  Vanaf dag 1, misschien dag 2 heb ik je meegemaakt en zien opgroeien.
  Ontelbare keren zat ik naast je aan de ‘kinderkant’ tijdens het ‘blijven eten’.
  Wat later met Juliette waren er zoveel boottochtjes, oudjaars diners, of gewoon op bezoek.
  Bij binnenkomst was daar altijd het warme welkom van je.
  Opgewekt, je lach en zo oprecht geinteresseerd. (Echt iedere keer)

  Wij hebben de flinke stapel foto’s met jou erop over de 21 jaar op ons laten inwerken.
  Een bevestiging van het beeld dat we van je hebben.
  Wat een prachtig klein meisje was je en wat een prachtig en ontwikkelde jongedame ben je geworden.
  Het veelbelovende vervolg moeten wij nu missen.
  De mooie herinnering aan jou zal blijven.

  Jacqueline, Cas, Maarten, Florence en familie van Lieshout en Komin, heel veel sterkte gewenst.
  Hugs, Juliette en Ronald

 79. Cas, Jacq, Maarten,

  Zo onwerkelijk allemaal. Zit ik hier met Fernanda in den verre in een soort van paradijs een stukje te schrijven. Het is 32 graden maar de koude rillingen lopen over mijn rug. Bij ieder chat-berichtje dat ik uitstuur aan bekenden die vragen wat er in godsnaam met Claudia is gebeurd, steeds het zelfde.

  Zoals gebruikelijk is geworden in ons gehaaste leven, hebben we de handen vol met eigen (klein)kinderen, familie, werk en sociale verplichtingen. De kinderen van onze respectievelijke vrienden groeien op alsof het vanzelfsprekend is. Ook Claudia dus maar af en toe meegemaakt tijdens de vrolijke boottochtjes op de gracht. Ben daarom blij dat we een paar weken geleden in Friesland – ondermeer bij het maken van het zondag-ontbijt – konden meemaken dat kleine verlegen Claudia opeens een verstandige, gestructureerde, statige, slimme en lieve vrouw bleek te zijn. Met continu een vrolijke glimlach op haar gezicht.

  De dag van afscheid gaat waarschijnlijk voorbij als in een roes. Hoop dat jullie veel aan elkaar zullen hebben om door deze donkere dagen heen te komen. En dat jullie daarna langzaam aan troost zullen vinden in mooie herinneringen aan Claudia.

  Ed van Nierop en Fernanda Zaragoza

 80. Lieve ouders van Claudia,

  Als vader van Joanne beleef ik maar een fractie van de alle emoties die u overkomen, dat weet ik. Verdriet en verslagenheid, afgewisseld met fijne en mooie herinneringen schieten keer op keer door mijn hoofd en laten toch een leeg gevoel achter. Ik zou graag met u delen welke mooie herinneringen ik aan Claudia heb. Ik heb Claudia leren kennen als de beste vriendin van Joanne. De meiden leken wel een beetje op elkaar, dat was mijn eerste indruk. Gezegend met vele talenten, bedachtzame onbevangenheid, gezonde discipline en een overdosis levenslust, alles om de wereld naar hun hand te zetten. Het was voor mij een geruststellende gedachte, die twee samen, naar Rome op de fiets. Waarschijnlijk net als u, genoot ik dagelijks van de avonturen die Claudia en Joanne met ons deelden en was ik bezorgd als de verslagen wat langer op zich lieten wachten. Ik was verheugd dat ik onze globetrotters op mocht halen in Rome. Ik mocht een onderdeeltje zijn van hun avontuur. Ik heb gezien hoe ze hun weg vonden en ik heb genoten van het gezelschap. Het vervulde mij met heel trots om te zien en te horen dat ze de wereld aankonden. Die trots was er ook voor Claudia. Claudia pakte de eerste mogelijke gelegenheid om te bedanken voor de terugreis met heerlijke, zorgvuldig uitgekozen wijn en een goed verhaal, dat deed ze supergoed. Zoals Claudia heel veel goed deed. Claudia heeft een onuitwisbare indruk gemaakt en zal altijd een plekje hebben in ons hart. Dat jullie, en ook mijn dochter nu zonder haar moeten, doet heel veel pijn. Ik koester graag met jullie de mooie fijne gedachten en de trots voor onze dochters en wens jullie sterkte en moed in deze zware tijd.

  Jeroen Maartense.

 81. Beste Jacqueline, Cas, Maarten en Florence,

  Gecondoleerd met het overlijden van Claudia. Het is niet te bevatten dat zij op zo jonge leeftijd zo plotseling is overleden. Woorden schieten te kort voor dit enorme verlies. Heel veel sterkte voor jullie allemaal in deze moeilijke tijd. Wij leven met jullie mee

  Adriaan Peijnenburg en familie

 82. Lieve Jacq en familie,
  Ik ken Claudia niet, maar Jacq wel. Ik ben er stil van, kippenvel. Zo onvoorstelbaar, onwerkelijk en onnodig. In gedachten bij jullie en wens jullie alle kracht en liefde voor dit gemis.
  Liefs,
  Annette
  (Primavera)

 83. Ik weet nog dat ik tegen Dirk zei
  wat een bijzonder meisje die Claudia
  zo’n heerlijke relaxte combinatie van
  vriendelijkheid en interesse.
  Ze sprak met enthousiasme
  over de ethische dilemma’s van big data
  en haar nieuwe leventje en ik dacht
  wat een belofte voor de toekomst.

  Wij hadden het jullie zo gegund
  langer van haar te kunnen genieten.
  En hadden het Claudia gegund
  haar dromen te zien uitkomen
  Nu rest ons alleen
  jullie sterkte te wensen en
  de hoop uit te spreken
  dat het gemis op een dag dragelijk wordt.
  Als we daar op de een of andere manier
  aan bij kunnen dragen, graag.

  Paula en Dirk

 84. Lieve Claudia,
  De start van je studententijd in Eindhoven was op het Avocadohof.
  Jij vond het heerlijk om dagelijks door het groen naar de TU te fietsen.
  Mooi, krachtig en sportief is mijn herinnering aan jou.
  Stralend en verlangend naar de top.
  Die herinnering aan Claudia zal blijven na de verdrietige werkelijkheid van jouw afscheid

  Lieve familie van Claudia voor jullie alle kracht en troost
  Greet Langedijk

 85. Jacqueline en familie, wat een onbeschrijfelijk verdriet! Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit verlies. Namens alle collega’s van kantoor Rotterdam, Oscar

 86. Lieve Claudia,
  Jij mijn liefste nichtje.
  Ik jouw liefste oom.
  Dat je bijzonder was wist ik al.
  Ik besef me nu pas hoe zeer…

 87. Onbeschrijflijk het verlies waar eigenlijk geen woorden voor te vinden zijn.

  Ik wens jou en je naasten heel veel sterkte toe.

 88. Lieve Jacqueline en familie,

  Wat een onvoorstelbaar verdrietig nieuws. Heel veel sterkte gewenst, liefs en een kus, Sonja

 89. Lieve Jacqueline,
  Via Lilian bereikte mij het hartverscheurende bericht dat jouw dochter plotseling is overleden. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe met het verwerken van dit verschrikkelijke verlies.
  Veel liefs, Evelyn

 90. Lieve Jacqueline en familie,

  De manier waarop je altijd vol trots over al je kinderen sprak, was altijd een genot om naar te luisteren. Je ogen begonnen dan altijd prachtig te glinsteren. Dat jullie dit noodlot nu is overkomen, moet jullie allemaal vreselijk veel pijn doen.

  Hopelijk vinden jullie de kracht om hier samen weer bovenop te komen, zodat jullie altijd met liefde aan jullie mooie engeltje kunnen terugdenken.

  Heel veel sterkte gewenst.

  Kees Sier

 91. Lieve naasten van Claudia,

  Ik wens jullie heel veel sterkte met dit onwerkelijke en verdrietige nieuws. Het is niet in woorden uit te drukken. Mijn oprechte deelneming.

 92. Lieve Jacqueline, wat een onvoorstelbaar verdriet is jullie overkomen. Geen woorden voor. Ik wens jou ,Cas en Maarten heel veel sterkte en kracht om dit verlies te dragen. Ik denk aan je. liefs, Jeanine

 93. Lieve Jacq en familie,

  Wat een afschuwelijk en intens verdrietig bericht. Jullie prachtige dochter, Claudia. Niets maar dan ook niets kan je voorbereiden op zo’n groot verdriet. Onbegrijpelijk en onvoorstelbaar. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe.

  Daniëlle du Cloux

 94. Gecondoleerd met dit plotselinge en vreselijke verlies.

  Heel veel sterkte,
  Mirjam Riedel

 95. Beste Jacqueline en familie,
  We zijn stil van het bericht dat Claudia is overleden. We leven op afstand met jullie mee en wensen jullie heel veel sterkte met dit enorme verlies.
  Veel liefs!
  Evander en Ilja

 96. Lieve Jacq en familie,

  Sommige momenten schieten woorden tekort en weet je gewoon niet wat te zeggen. En dit is zo’n moment. Zo oneerlijk, zo jong, veel te vroeg. Niet te bevatten. Gecondoleerd met dit vreselijke verlies. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe.

 97. Onwaarschijnlijk, onwerkelijk en veel te jong is jullie dochter en zus overleden. Woorden schieten tekort voor dit plotselinge verlies.
  Ik kan jullie alleen heel veel kracht en sterkte toewensen in deze zware tijd.

 98. Claudia, een van de twee “Amsterdammertjes” zoals wij ze noemden.
  Claudia en Rianne kwamen bij ons in Brabant op de boerderij op vakantie in de zomer.
  Sylvia (zus van mijn man) had bij ons toen haar paarden in stalling en organiseerde vakantieweken met de paarden.
  Wij herinneren ons Claudia als een vrolijk, vriendelijk en goedlachs meisje. Niks liever dan bij de paarden zijn. Het maakte niet uit of er gemest of geruimd moest worden.
  Buitenritten maken, meehelpen met het lesgeven en op pad met Snowy voor de huifkar: dat was wel favoriet.
  Het was erg gezellig op de Bolt. Veel lol hadden ze samen. Slapen in de tipi, buiten eten; je hoorde ze samen regelmatig schaterlachen.

  Ongeloof toen we van de week het berichtje van Sylvia kregen.

  Wij wensen jullie alle sterkte toe.

  Fam. van Noije
  Escharen

 99. Lieve Cas en Jacqueline,
  Mede namens Annemarie gecondoleerd met het vreselijke verlies van jullie dochter Claudia. Door onze gezamenlijke liefde voor het racefietsen heb ik jullie dochter leren kennen, en alleen via Strava met haar gesproken. Dat leverde mooie teksten op. Vooral haar fietstocht naar Rome leverde mooie uitwisselingen van fiets ervaringen op. Zij was een kanjer en haar overlijden is onbegrijpelijk voor ons allemaal. Jullie , en natuurlijk ook Maarten en Florence , heel veel sterkte met het dragen van dit verlies. Harm

 100. Lieve familie.

  Ik kan niet in woorden uitleggen hoe erg ik dit vind. Ik wens jullie alle sterkte in deze zware tijd.

  Petra

 101. Lieve Jacqueline, Cas, Maarten en Florence, lieve familie en vrienden van Claudia,

  Gecondoleerd met het overlijden van Claudia.
  Wij zijn hier enorm van geschrokken.
  Ik wens iedereen veel kracht met het aanvaarden van dit onmetelijk grote en rauwe verlies.
  Claudia leeft voort in vele harten en herinneringen.

  Vincent Meijer en Diana de Krom (moeder van Joanne)

 102. Lieve Jacq en familie en vrienden,

  Wat een enorm verlies van zo’n jonge sportieve meid. Heb er geen woorden voor, zo hoort het gewoon niet te gaan in het leven… Ik wens jullie heel veel sterkte bij dit verdriet, het ongeloof en de pijn die jullie voelen.

  Liefs,
  Moniek PV

 103. Lieve Jacqueline & familie,

  Wat een onvoorstelbaar verlies voor jullie. Een prachtige jonge vrouw. Jullie meisje, zus, jullie engeltje. Wat staat ze prachtig en vol levenslust en energie op de foto’s. Echt niet voor te stellen dat jullie afscheid van haar moeten nemen. Die gedachte is niet te verteren en laat me niet los. Ik wens jullie enorm veel kracht en sterkte en hoop dat jullie veel steun en liefde vinden en voor altijd zullen blijven vinden in elkaar, vrienden en familie en in de vele herinneringen aan jullie Claudia.

  Lieve groet,
  Marjolijn

 104. Lieve Jacq, Cas en Maarten,

  Wat verschrikkelijk dat jullie lieve Claudia zo plotseling bij jullie vandaan is gerukt. Jullie mooie sportieve dochter en zus. Het is met geen pen te beschrijven wat jullie moeten doormaken.
  Ik herinner me haar uit de tijd dat ze nog op de middelbare school zat en onze dochter Daya bijles wiskunde en natuurkunde gaf. Een lief uitgebalanceerd meisje dat met toewijding en zorgvuldigheid de stof uitlegde.
  En uit jouw verhalen Jacq, hoorde ik altijd hoe fijn jullie het met z’n viertjes, als gezin met elkaar hadden.
  Ik wens jullie ontzettend veel sterkte en liefs toe. Houd elkaar goed vast, zodat jullie samen alle dierbare momenten die jullie met Claudia beleefd hebben voor eeuwig kunnen koesteren.

  Veel liefs,
  ook van Joost,

  xxx Jessica

 105. Lieve Evert Jan, Jacqueline en Maarten,
  Wens jullie alle kracht en sterkte om dit ongelofelijke verdriet met elkaar te dragen en te verwerken. Jullie prachtige, vrolijke dochter leeft voort in de mooie herinneringen maar zo had het niet moeten zijn. Onbegrijpelijk.
  Wij denken aan jullie.
  Veel liefs, Anne Marie, George, Mila en Bing

 106. Woorden schieten te kort bij dit enorme verlies. Het is nu niet te bevatten en dat zal nooit komen, maar we hopen dat jullie ook troost putten door te weten dat Claudia nu de mooiste ster aan de hemel is. We denken aan jullie en aan haar en herinneren ons haar als een mooie, lieve, heerlijke, slimme en stoere dame die alles voor elkaar kreeg. Voor altijd in onze gedachten en herinnering. Heel veel sterkte en kracht en liefde in deze moeilijke tijd! Hugs en liefs, Ruud en Juul

 107. Lieve Jacqueline en familie,

  Wat een prachtige jonge vrouw, wat een mooie lach. En wat een liefdevolle tekst.

  Mijn gedachten gaan uit naar jullie. Ik wens jullie liefde en kracht!

  Lieve groet,
  Irma (collega van Jacqueline)

 108. Lieve Jacqueline en familie,
  Een onvoorstelbaar intens verdrietig bericht.
  Jullie mooie, geliefde dochter en zusje Claudia zo ineens te moeten loslaten is niet te bevatten. Ik wens jullie heel veel sterkte, kracht en liefde toe om dit ooit een plekje te kunnen geven.

  Rina Danenberg

 109. Lieve Jacqueline en alle naasten van Claudia
  Mijn diepgevoelde condoleances met het verlies van jullie mooie Claudia.
  Heel veel sterkte en omarmingen
  Aleid Leemhuis

 110. Beste Jacqueline en familie,

  Gecondoleerd met het overlijden van Claudia.
  Wat een verschrikkelijk onwerkelijk bericht.
  Ik wens jullie samen veel sterkte en kracht toe.

  Groet, Frank Aalderinks

 111. Lieve moeder en vader en broer/zus van claudia. Vanuit mijn hart en ziel stuur ik jullie liefde. Ook aan claudia….die ergens anders is. Ik zal wat sneeuwklokjes en winterakonieten plukken en voor jullie neerzetten bij mij thuis.

  Lieve groet berber kooi

 112. Beste Jacqueline en familie, gecondoleerd met het overlijden van Claudia. Er zijn geen woorden om het gemis of het verdriet weg te nemen. Ik wens jullie veel sterkte en liefde toe om hier samen doorheen te komen. Hartelijke groet, Willemien Dee

 113. Dear Family and friends of Claudia,

  I met Claudia recently last November through online system. She was helping together with other teacher assistants on our visualization course. These times made that I did not meet her in person, but we had regular meetings and she did a great job. She was a pleasant, hard working and clever girl, with a brilliant future ahead of her that has been cut far too early. I am still reviewing the course and I see her messages, and work. It just feels so unfair and I am still in disbelieve.
  There are no words I can say that can confort you, I just wish you find all the strength you need in this difficult times and you can cherish the good times you had with her

 114. Lieve Jacqueline,

  Onzegbaar, niet in woorden te vatten, een onmetelijk verlies.
  Heel veel kracht en sterkte.
  Ik denk aan je.

  Harry

 115. Lieve Jacq,
  Wat een afschuwelijk nieuws. Zó oneerlijk en ongelooflijk dat je mooie meisje op zo’n jonge leeftijd is overleden. Ik hoop dat jullie samen ergens de kracht vinden om dit onvoorstelbare verlies te dragen.
  Ik denk aan je.
  Lieve groet,
  Suzanne

 116. Lieve Jacqueline, Ik kan geen woorden verzinnen om jullie te troosten. Dit is het verschrikkelijkste wat een ouder kan overkomen. Zo’n sprankelend lief, sportief en mooi meisje heeft onze wereld verlaten. Het kan niet en het mag niet. En toch moeten jullie hiermee omgaan. Moet haar studentenhuis hiermee omgaan. Moeten haar vrienden hiermee omgaan. Ik weet het niet Jacq. Ik weet niet wat ik zelf zou doen. Hoe hou je de herinnering aan haar zo lang mogelijk vast? Dat zou ik lang willen koesteren. Wat een pijn en wat een verdriet. Weet dat ik intens met jullie meeleef en jullie heel veel kracht en liefde wens om dit niet te behappen verlies een plek te geven. Hele dikke knuffel van Tom van Meeuwen

 117. Beste Jacqueline,

  Gecondoleerd met het plotseling overlijden van jouw dochter. Ik wens jou en je naasten ontzettend veel sterkte en liefde toe in de komende periode en met het dragen van dit verlies.

 118. Lieve Jacqueline en Lieve Familie,

  Afgelopen dinsdag vernam ik als een donderslag bij heldere hemel,
  dat jullie dierbare dochter er niet meer is.
  Hier zijn absoluut geen woorden voor.
  De heldere hemel is een mooie, sportieve en lieve engel rijker .
  Ik wens jullie heel veel sterkte, moed, liefde en kracht met dit grote verlies.
  In gedachten bij jullie.

  Veel liefs, Marloes Buter

  Collega van Jacqueline Komin als sinds:
  Nachenius Tjeenk & Co N.V. – KasBank
  BNP Paribas Wealth Management,
  Insinger de Beaufort N.V.,
  InsingerGilissen Bankiers N.V.,

  Ik wens jullie:
  Ik wens jullie heel veel kracht en tijd om met dit verlies om te kunnen gaan.
  Ik wens jullie een hele warme plek samen met de familie en dierbaren.
  Ik wens jullie samen een mooi lied in jullie hart.
  Ik wens jullie samen prachtige herinneringen
  Want… wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt.

 119. Beste Jacqueline,

  Gecondoleerd met het plotselinge overlijden van jullie dochter. Wat een schok en intens verdriet. Ik wens jou en jouw gezin heel veel sterkte met het dragen van dit grote verlies.

  Hartelijke groet,

  Robert Smelt

 120. Waarom is het dat de wereld gewoon door gaat, mensen hun boodschappen doen, lachen en fietsen door de stad. Jullie wereld staat stil en kijkt verbijsterd naar wat er is gebeurd. Dit kan niet, dit klopt niet, dit is een bizarre droom. Vol verwachting van een beloftevol leven, geknakt in de lente. Herinner Claudia in haar mooiste dagen en enorm veel kracht en liefde met elkaar gewenst. Samen komen jullie hier doorheen.
  Veel liefs René Sluijter

 121. Lieve Jacqueline,
  Wat een afschuwelijk en intens verdrietig bericht. Ik wil jou en je familie heel veel sterkte en kracht wensen om het verlies van jullie mooie Claudia te verwerken. Lieve groet,
  Rana

 122. Lieve Nicht, Cas, Maarten en Florence.

  Hemeltje lief wat een verdrietig nieuws.
  Hartverscheurend, je kind, zus, lief en nicht verliezen…..
  Ik probeer wat hier neer te zetten in woorden maar
  vind het zo verschrikkelijk moeilijk.
  Verzachtende woorden vinden omdat Claudia nu in
  het hiernamaals is.
  Ik vind het zo oneerlijk!
  Zo jong nog, met geen pen te beschrijven.
  Mijn god,
  wij wensen jullie heel veel kracht om dit verlies te dragen.

  Xxx Liefs Eefje

 123. Lieve Jacq, Cas en Maarten,

  Wat een verschrikkelijk bericht. Dit te grote verdriet.
  Dit verlies is onwaarschijnlijk. Voor wat het waard is, ik draag het met jullie mee. Claudia, zo dicht bij zichzelf, lachend van binnen uit. Heel veel kracht en steun gewenst, in liefde. Gab

 124. Lieve Jacqueline,

  Wat een ongelofelijk niet te bevatten verlies. Onwerkelijk. Heel veel sterkte en liefde om dit te dragen.
  Liefs,
  Anneke

 125. Lieve Jacqueline en familie,

  Heel veel sterkte met het verlies van Claudia.

  Rick Duijvestein

 126. Beste Cas en Jacqueline
  Gecondoleerd met je engeltje
  woorden van troost kan ik niet vinden, moed en kracht wensen om dit verlies te dragen, ik voel me nogal triest nu Claudia er niet meer is, ik vind dat raar, maar ik weet dat zij in de armen van God is.
  Alweer heel veel sterkte voor je en je familie.

  Sami en Turkia

 127. Lieve Jacq, Cas en Maarten,

  Woorden schieten te kort. Mijn gedachten zijn bij jullie.

  Liefs Liesbeth

 128. Zo jong, zo mooi, zo frivool
  Je kon de toekomst met vertrouwen ingaan en pakken
  Het mocht niet zo zijn
  Rust zacht lieve Claudia

 129. Dear family of Claudia,

  I cannot imagine the loss you feel; please accept my condolences.

  As one of the lecturers in the first year data science, I had the pleasure of a few brief but very kind interactions with Claudia and her supportive presence in my lectures.

 130. Dag Jacqueline en familie,

  Ik ben enorm geschrokken van het bericht, zo onwerkelijk, woorden schieten tekort. Ik wens jouw en je familie heel veel sterkte toe de komende tijd om dit verlies te verwerken.

  Groet,
  Jurgen Mentink

 131. “Ademend, ademend, ‘t hoofdje op de hand, in het omwademend tijdeloos land. Ademend, ademend, vademen diep waren de wateren waarin het sliep; die weer omsluiten den slapensgenoot. Ademend, ademend, stil in de schoot” (Ida Gerhardt)

  Wij wensen jullie heel veel sterkte en mogen de mooie herinneringen aan Claudia enige troost bieden.

  Liefs,
  Marianne en Jos

 132. Beste Jacqueline, Cas, Maarten en Florence, Op een zonnige dag in Eindhoven werd het plots heel erg donker en kregen we rillingen, en verdriet. Wat een enorm verlies krijgen jullie voor de kiezen. Woorden schieten te kort. Koester de dierbare herinneringen aan Claudia en denk daaraan terug met een lach en een traan. Heel, heel veel sterkte

 133. Lieve Jacq en familie,

  Wat een ongelooflijk verdriet valt jullie ten deel. Geen woorden voor. Claudia is op dezelfde dag (23/11) geboren als ik en daarom dacht ik ieder jaar aan haar. Dat blijf ik doen. En pas nu realiseer ik mij weer dat haar derde naam Anna is…

  Lieve Jacq, voor jou en jouw familie een hele lieve, warme knuffel en heel veel sterkte.

  Alle liefs,
  Anna
  (Paus)

 134. De wereld stond stil toen het onbegrijpelijke bericht over het overlijden van Claudia doorkwam.
  Lieve Jacqueline en dierbaren, ik hoop dat jullie dit verlies leren dragen en ooit de zon weer kunnen zien schijnen.
  Heel veel sterkte

 135. Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve meisje. In gedachte continue bij jullie en ik wens jullie alle sterkte bij het kunnen omgaan met dit vreselijke gemis en verdriet.
  Lieve groet,
  Henriette de Lint-Kooi en Sipko Kooi

 136. Lieve Jacqueline, Cas en Maarten,
  Wat een ongelofelijke schok dat jullie Claudia er ineens niet meer is.
  Niet te bevatten. Ik hoop dat de vele mooie herinneringen aan haar jullie helpen het enorme verdriet van haar plotselinge overlijden te dragen.
  Ik leef met jullie mee en wens jullie heel veel sterkte,
  Yvette

 137. Lieve Jacqueline,

  Wat een niet te bevatten verlies. Ik wens je alle sterkte in de wereld om dit een plekje te geven. Moge de mooie herinneringen dit verlies verzachten.

  Liefs,
  Vanessa

 138. Ook als je niet dichtbij Claudia stond, was haar warme betrokkenheid bij de wedstrijdsectie van Thêta binnen de hele vereniging voelbaar.

  Ik wens familie, vrienden en alle dierbaren heel veel sterkte en steun bij elkaar met het verwerken van dit verlies, onbegrijpelijk. Moge het troost bieden dat zij nu op een plek van rust en vrede is.

 139. Lieve Jacqueline, ik hoor net het verschrikkelijke nieuws over je dochter. Hoe oneerlijk dat het leven zo jong wordt ontnomen. Ik heb er helaas geen woorden voor, maar wil je via deze weg laten weten dat ik aan je denk. Sterkte meisje 😘 liefs, Minout

 140. Beste Jacqueline,
  Ziojuist bereikte mij het droevige en verschrikkelijke nieuws van het overlijden van jullie dochter Claudia. Ik wens jou, je man en de kinderen van harte sterkte, liefs en wijsheid voor nu en de komende tijd.
  Met warme groet,

  Léonhard ten Siethoff

 141. Lieve Jacqueline,

  Alsof de wereld stil staat.
  Onwerkelijk
  Onmetelijk verdrietig

  Bestaat er troost voor een moeder
  die haar dochter verliest?
  Ik denk aan je,
  en hoop dat die troost bestaat.

  Een warme omhelzing,

  Jacqueline Grandjean

 142. Lieve Jacqueline
  de wereld stond stil, dit nieuws is niet te bevatten. Ik kende Claudia niet persoonlijk maar wel via jou. Ons gesprek van alweer een jaar geleden staat me goed bij: hoe trots je op haar was en hoeveel vreugde ze bracht aan jou en in jullie gezin. Gecondoleerd met dit afschuwelijke verlies en ik wens jou, Cas, Maarten en Florence, familie en dierbaren heel veel sterkte. Ik denk aan je, Hanneke

 143. Lieve Jacqueline, ik kende je dochter niet. Jou wel. Een warme, lieve, leuke opgewekte vrouw. Zo’n moeder ben je natuurlijk ook. Ik heb er geen woorden voor dat dit jou en de jouwen overkomt. Heel veel sterkte, wat een immens verdriet, ik denk aan je, Frieda

 144. Jacqueline en familie gecondoleerd met dit vreselijke verlies. Niemand kan dit bevatten en resteren er alleen maar woorden als waarom? Ik wens jullie heel veel sterkte en dat in de toekomst het een plekje kan krijgen.
  Met vriendelijke groet,
  Jan Peter Nooijen (collega van Jacqueline)

 145. Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter. Veel sterkte.

  Fauziah Boersma
  Docentondersteuning MCS TU/e

 146. Moge de mooie herinneringen het grote verlies verzachten!
  Heel veel sterkte,
  Rolf Toole

 147. Heel veel sterkte met dit ongelofelijke tragische verlies. Gecondoleerd.

 148. Lieve familie en vrienden, beste Jacqueline, Cas, Maarten en Florence,
  Iedereen is van slag, ook de collega’s in charitas en FAFI zijn net als de roeiers van slag door het verlies van jullie lieve dochter, zus en vriendin, Claudia. We leven allemaal mee en beseffen dat er geen woord in onze taal is om het verlies van een kind uit te drukken. Het is te pijnlijk en te verdrietig. Ik hoop dat jullie steun vinden in jullie liefde en de dierbare reacties, die haar leven onvergetelijk maken.
  Sterkte! Guus

 149. Heel veel sterkte met het dragen van zo een groot verlies.

 150. Ik wens je heel veel sterkte en heel veel kracht toe.
  Gecondoleerd

  Jolanda Hansen

 151. Lieve Jacqueline en familie,

  Geschokt bij het horen van dit verdrietige bericht. Ik wens jullie veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit onwerkelijke en niet te bevatten verlies.

  Robert

 152. Cas en Jacqueline,
  Gecondoleerd met jullie groot verlies.
  Veel sterkte de komende tijd.
  Nina

 153. Lieve Jacqueline en familie,
  Wat een onwerkelijk bericht! Je sprak altijd met zoveel trots over Claudia. Ik hoop dat al die mooie herinneringen jullie een beetje troost verschaffen. Ik wens jullie kracht, verbondenheid en liefde om dit enorme verlies te leren dragen.

  Claudine

 154. Lieve Jacqueline,
  Wat een mooie foto van haar. Er zijn geen woorden voor dit verlies en intense verdriet, ongelofelijk. Ik wens je alle sterkte. Iedereen leeft met je mee. Liefs, Marieke van Rossum

 155. Lieve Jacqueline en familie,

  Mijn gedachten zijn bij jullie. Het heengaan van Claudia is een niet te bevatten verlies. Ik wens jullie sterkte en kracht toe.

  Alle goeds,

  Huib (collega Jacqueline)

 156. Lieve dierbare van Claudia,
  wat leven we met jullie mee. Ik ken haar niet persoonlijk, maar als oud-wedstrijdroeier heb ik een roeifamilie om me heen waar de schok en het verdriet voelbaar is. Haar overlijden heeft iedereen geraakt en ik hoop dat we troost en verbondenheid bij elkaar kunnen vinden.

  Lieve Claudia,
  ook ik steek vandaag een kaarsje voor je aan.

  Veel liefs,
  Carlijn

 157. Dag Jacqueline, ongelooflijk wat een verschrikkelijk bericht dat Claudia plotseling is overleden.
  Woorden schieten tekort.
  Ik wens je vanuit Eindhoven heel erg veel sterkte toe.
  Je collega Baukje.

 158. Erg geschrokken van dit verdrietige bericht. Ik wens alle naasten enorm veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Mijn oprechte deelneming.

 159. Lieve Jacqueline,

  Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen.
  Diep geraakt wil ik jou condoleren met het verlies van jullie prachtige dochter Claudia.
  Ik wens jou en jouw dierbaren alle kracht van de wereld en heel veel sterkte toe. Ik denk aan je en leef ontzettend met je mee.

 160. Woorden schieten te kort voor dit vreselijke verlies. Onwaarschijnlijk, onwerkelijk en oneerlijk. Heel erg veel sterkte en kracht in deze zware tijd. We denken aan jullie.

 161. Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte gewenst in de komende tijd. En dan ook nog afscheid moeten nemen in corona tijd met al de beperkingen …..

 162. Lieve Familie van Claudia,

  Op sommige dagen lijkt de wereld stil te staan. Zijn er geen woorden te vinden zijn. En is dat wat we voelen het enige wat over blijft.

  Laten we denken aan haar lieve lach! En met waterige ogen terug lachen. Want we weten dat Claudia altijd naar ons zou teruglachen.

  Sterkte in deze moeilijke tijd!

 163. Lieve Jacqueline,

  Wat een vreselijke gebeurtenis. Ik wil je uit het diepste van mijn ziel, sterkte wensen bij het verwerken van dit onvoorstelbare verlies. Moge de mooie herinneringen een steun hierbij zijn. Mijn gedachten zijn bij jou en je familie.
  Je Haagse collega Elise

 164. Lieve Jacqueline,

  Wat een afschuwelijk nieuws, veel sterke voor jou en je naasten met het verlies van Claudia.
  Van harte gecondoleerd, ik wens je een in liefde verbonden afscheid toe.

  Chris

 165. Lieve familie, lieve ploeggenoten, huisgenoten, vrienden en dierbaren,

  Heel veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies.

  Claudia heb ik mogen leren kennen als toegewijd, lief en met een enorme positieve instelling. Het is dan ook een enorme eer dat ik Claudia vorig jaar heb mogen coachen. Met warme herinneringen kijk ik terug naar alle trainingen. Op Claudia kon je altijd rekenen, zowel de gezelligheid als de inzet waarmee ze de boot instapte. Ze was altijd een belangrijke bijdrage aan de ploeg en een geweldige roeister om mee te mogen werken. Het is daarom een enorm gemis wat achter blijft. Het mag een troost zijn dat ze met haar prachtige persoonlijkheid ook zo veel mooie mensen om zich heen heeft verzameld en we steun kunnen vinden in de verbondenheid met elkaar.

  Vaarwel lieve Claudia

 166. Lieve Jacqueline,
  I am so much saddened about the loss of your dear daughter. I am speechless. My heartfelt condolences and wishing you and your family all the strength and love that you need.
  I am thinking of you….
  Warmest wishes, Yasemin

 167. Gecondoleerd met dit enorme verlies en veel sterkte gewenst aan familie, dierbaren en vrienden van Claudia.

  In het begin van haar roei-carriére heb ik Claudia vanaf de zijlijn als coach van een andere wedstrijdploeg binnen de wedstrijdsectie een beetje kunnen volgen. Ze gaf een erg fijn gevoel van rust af binnen de wedstrijdsectie en ik zag haar altijd als een warme, lieve en hardwerkende meid. Een bijzonder gevoel, wat enorm gemist zal worden.

  Het blijft ontzettend ontwerkelijk… en oneerlijk.

  Lieve Claudia, rust zacht.

 168. Dinsdag hoorde ik het verschikkelijke nieuws. Het leek zo onwerkelijk.

  Afgelopen zomer had ik het voorrecht om vaak met Claudia samen te krachttrainen. We hadden het ondanks de vakantie redelijk druk met onze studie. Allebei redelijk uitgeblust na een hele dag studeren, ervaarden we het denk ik als erg fijn, dat we in de avond niet ook nog in ons eentje moesten krachttrainen, maar dat juist samen konden doen. Dit was denk ik typerend voor haar warme karakter. Ik zal haar onthouden als een lieve, nuchtere, gezellige, hardwerkende dame. Dat iemand zo vroegtijdig aan haar einde komt en de toekomst waarvoor ze zo hard werktte niet te zien krijgt, is zo ontzettend oneerlijk.

  Ik wens haar familie en vrienden veel sterkte toe in deze verdrietige tijden.

  Guido de Ruiter

 169. Het was begin januari 2018 toen we met de eerstejaars wedstrijdroeiers op trainingskamp gingen naar Ouddorp. Als 2 geblesseerden konden Claudia en ik niet meedoen met de core oefeningen, waarbij ik heel gefrusteerd was, maar Claudia veel kalmer – ze had al om leren gaan met blessures. Samen hebben we toen een lange wandeling gemaakt op het strand, met eindeloze gesprekken, terwijl de zon onderging. Het samen kunnen kletsen en lachen ondanks de blessures maakte dat ik me sindsdien verbonden voelde met Claudia, ookal sprak ik haar daarna minder vaak. Een fijne, hele fijne herinnering aan een bijzonder, vriendelijk en warm persoon.
  Ik wens de familie en dierbaren van Claudia veel sterkte toe met dit ongekende verlies.

 170. “A smile is the prettiest thing a women can wear”

  Toen ik ruim twee jaar geleden vertrok op Calamiteiten woonde Claudia er net, ik kende haar nog niet zo goed maar in de jaren die volgden werd haar mooie persoonlijkheid mij steeds meer duidelijk tijdens mijn bezoekjes.
  Je stralende lach liet je graag zien en steeds meer zag ik ook wat je dreef. Je was een prachtig, warm mens, lieve Claudia wat zal je gemist worden.

  De gebeurtenis van afgelopen week voelt onwerkelijk. Heel veel sterkte aan de familie, bewoners van Calamiteiten en alle vrienden.

  Maud

 171. Wat zijn we geschrokken dinsdag. Nog veel te jong om het leven te verlaten.
  Wij gaan Claudia missen als ons vrolijke, nuchtere en gezellige buurmeisje. Onze gedachten gaan uit naar haar familie, vrienden, ploeggenoten en huisgenoten.

  Stef en Bregje

 172. Ik kende Claudia niet heel goed op persoonlijk niveau. Ik kende haar als enthousiast wedstrijdroeier. Eens begin 2019 tijdens het seizoen ben ik samen met Vivian(uit EJD net zoals ik) bij haar en haar ouders in Amsterdam blijven slapen. Hier kreeg ik haar wat beter te kennen. Nu ik het afgelopen jaar na de geboorte van mijn zoon Felix minder op de loods ben geweest, schokte de email die we kregen van Koen mij zeer. Dit raakte me des te meer nu ik mij meer kan inleven in de situatie van de ouders en de gevoelens die in hen om moet gaan. Hartbrekend.
  Ik wens de ouders, vrienden en familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd, mijn condoleances.

 173. Lieve Jacqueline,

  Vanmiddag overvallen met dit verdrietige bericht. Ik voel me verdrietig voor Claudia. Ik kende haar niet maar herkende haar altijd als ze langs fietste of wanneer ik haar zag bij jullie huis op weg naar kantoor. Een prachtige meid met de krachtige looks van de moeder!!

  Ik denk aan jou, moet ook huilen en weet nu nog niet wat ik je zou willen zeggen. Alleen dat we meeleven, als het kan open staan voor je verdriet en je bijstaan als buurt en Burght-genoot en geliefd mens.

  Dikke kus en omhelzing!

  Jeroen

 174. Lieve familie,
  Dinsdag bereikte mij het vreselijke bericht van het enorme verlies. Ik ben sinds najaar 2017 werkzaam als hoofdcoach bij de E.S.R. Thêta. Na de eerste kennismaking met Claudia noemde ik haar direct ‘Clouds’. Werkzaam in Australië had ik ook een meisje met dezelfde naam en men noemde haar daar ‘Clouds’.
  Claudia moest er even om lachen en al kort was het de gewoonste zaak van de wereld. ‘Clouds’ accepteerde haar nieuw bijnaam van mij. Een ‘wolk’ van een meid. Ze was vrolijk, slim, goede vragen bij gesprekken, nam de tijd voor je. Bijzonder in haar doen en laten, in voorspoed en tegenslagen, ‘Clouds’ was bezig met oplossing, ‘hoe nu verder’, niet eindeloos stilstaan bij het verleden. Ik zal haar missen, ‘Clouds’ is uit mijn leven gerukt, het ‘wolkje’ gaat verder. Elke dag zullen er wolken zijn aan de hemel, elke dag zal ik aan haar denken, bij een wolkeloze hemel zal ik haar missen. Het binnenlopen op de club die zij omarmde en wij haar, zal nooit meer hetzelfde zijn voor mij.

  Ik wens u veel sterkte toe met dit onbeschrijflijke verlies,

  Vriendelijke groet,
  Bert Cocu
  hoofdcoach E.S.R. Thêta

 175. “En als ik dood ga, treur maar niet
  ik ben niet echt weg moet je weten
  het is de heimwee die ik achterliet,
  dood ben ik pas als jij dat bent vergeten.”
  Bram Vemeulen: “Testament”

  Wij kenden Claudia niet persoonlijk, maar willen de familie, vrienden en mede-Thêtanen heel veel sterkte wensen bij het verwerken van dit ontzettende grote verdriet. Het is onbegrijpelijk en zou niet moeten mogen dat een jonge ster zo vroeg dooft. Denk veel aan de mooie momenten die je met haar hebt beleefd dan is ze nooit echt helemaal weg.

 176. Gecondeleerd, en sterkte allemaal. Dit bericht kwam echt heftig aan, zo jong. Ik heb Claudia nog een aantal maal gecoacht in het verleden (onder andere tijdens het trainingskamp in Soustons). Het is echt oneerlijk dat iemand op deze leeftijd het leven moet verlaten.

 177. Lieve familie, ploeggenoten en alle dierbare,

  Gecondoleerd met het verlies van Claudia.

  Als onderdeel van de “wedstrijd familie” van Thêta viel Claudia bij ons positief op in haar nuchterheid, kracht en betrokkenheid. We kijken met veel warme gevoelens terug naar de momenten die we hebben mogen delen. De loods zal niet meer hetzelfde zijn zonder haar.

  Lieve Claudia, vandaag branden we een kaarsje voor jou.

  Bas en Nadeche

 178. Ik heb Claudia leren kennen als een uiterst beheerst en kalm persoon. Meerdere malen zaten we samen in een boot. Haar eerste wedstrijd jaar was tevens mijn wedstrijd jaar als stuur bij Thêta, ook daarna kwamen we elkaar regelmatig tegen. Afgelopen jaar heb ik haar helaas niet kunnen zien of spreken in verband met de pandemie.

  Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar alle vrienden en familie van Claudia. Veel sterkte komende tijd. Liefs, Charlotte

 179. Ik ken Claudia nu bijna 4 jaar, ben in hetzelfde jaar van Data Science met haar begonnen. Ze was een ontsettend lieve gezellige meid. Ik heb het afgelopen quartiel nog met haar gewerkt aan een groepsproject en weekenlijks contact gehad. Ik zal haar missen.

 180. It was an honor to be the academic advisor of Claudia during the first 3 years of her Bachelor Data Science. We have had many nice conversations with each other.
  Claudia was a very pleasant, social and ambitious young lady. She had a bright future ahead.
  Our thoughts are with their family and friends.
  She will be missed in our Data Science community.

 181. Dear parents of Claudia,

  I am Roger, who has been teammate, classmate and friend with her for three years in TU/e. I don’t know how to express my feelings but I am deeply missing her, and I will be together with you. She has the most bright smile and that encourages me since the moment I knew her. She never left and we will remember her. There is a saying that goes like, if this person never be forgotten then she never leaves us. If you can shoot me an email I can share a school project video of her and some chat history of her.

  Wish you the best,
  Roger

 182. mijn diepste medeleven voor familie en vrienden en ik wens jullie allen heel veel sterkte en steun bij elkaar nu maar zeker ook voor de toekomst.

 183. I met Claudia during the Bachelor of Data Science. We were in a friends group, but since Covid happened we all lost contact. I really wish we could have hung out more, but you simply think there will be opportunities for that in the future, and then they’re suddenly gone. My condolences to her family and to everyone who got lucky enough to meet her. She will be very missed. I hope she rests in peace.

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De maximale bestandsgrootte is: 2 MB. U kunt alleen afbeeldingsextensies uploaden.