43 reacties geplaatst voor Peter van der Vegt

 1. … Ik zit hier bovenaan de trap met tranen in mijn ogen. Waar ik al een beetje bang voor was: je appte niet zelf terug en voor mijn gevoel werd je plotseling ge-delete…

  Je was een vrolijk en goed mens, waar je op kon bouwen en ik ken je al sinds de middelbare school. Al zag ik je niet vaak: ik zal je missen Peter!

  Gecondoleerd Patricia 💕en zoons

 2. Ook in Brabant is het overlijden van Peter doorgekomen. Wat een groot verlies voor jullie gezin. Wij wensen jullie heel veel sterkte/ kracht toe om verder te kunnen zonder Peter. Wij hebben ook enkel positieve herrineringen aan hem.
  Nogmaals heel veel sterkte gewenst.
  Alita Altena, Leon, Tammy, Jeanette, Vera en Quinta Zandvliet.

 3. Lieve familie
  Wat een ontzettend triest bericht.
  Wij wensen alle betrokkenen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Mariet & Dan Plaistow-Hulsebos

 4. Beste familie van der Vegt,

  Gecondoleerd met het overlijden van Peter.
  We wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe.

  Tom Bunt

 5. Dag Patricia, wij willen jou de kinderen en de familie condoleren me het overlijden van Peter. Via Marlies en Reinout zijn wij op de hoogte gehouden van het verloop en het uiteindelijk toch nog snelle einde van Peters leven. Het was voor jullie allemaal een rollercoaster. Eerst de constatering van de ernstige ziekte met een slechte prognose dan weer een beetje hoop op een aanslaande behandeling. Dan toch het uiteindelijk niet te keren ziekteproces. Je hoort en leest vaak dat men de strijd met kanker heeft verloren. Ik wil dat bestrijden, van kanker kan je niet verliezen. Je moet gewoon erg veel geluk hebben om verder te mogen leven.
  Zonder man, of vader verder te moeten is triest en moeilijk maar hopelijk vinden jullie de kracht in de herinnering aan Peter zoals hij was.
  Sterkte en hartelijke groet,
  Hilda en Henk Pruijssers

 6. Gecondoleerd met dit grote verlies.
  We wensen jullie veel sterkte voor nu en voor de komende tijd.

 7. Patricia, Mick en Aniek, Tim en Ellen, oom Henk en tante Anneke, Rob en Xandra gecondoleerd met het verlies van Peter.
  Wat is dit snel gegaan. Het zal stil worden in huis. Heel veel sterkte de komende tijd.
  Liefs John en Wanda, Loes, Tom en Lars.

 8. Peter heeft een speciaal plekje in mijn hart.
  Van kleins af aan waren wij samen. Het begon , weet ik nog, op de kleuterschool. Samen spelen maar verhuisde je naar Voorschoten. We schreven brieven naar elkaar. Gelukkig kwam ik na 4 jaar ook in Voorschoten wonen. In de grote vakantie speelden we elke dag met elkaar. Jaar in jaar uit ! Wandelen naar de Esso in Den Haag om jouw vader op te halen, tienertoer hoppen van trein naar trein, de stuurkar. Eenmaal 13 jaar geworden stopte ons samenzijn. Jammer maar dat is gewoon in de puberteit. Jullie gingen ook weer verhuizen . Het contact was weg. Na een tijd zagen we elkaar weer en het contact was er weer. We waren ondertussen getrouwd en kregen kinderen. Later nog op wintersportvakantie. We zagen elkaar niet veel meer maar onze band die bleef! Ik ben blij dat ik je deze zomer nog heb gezien. Nu verhuis je weer maar ook ik zal je later weer zien!
  Rust zacht ik zal je nooit vergeten.
  Je nicht Wanda

 9. Oh wat had ik het anders gezien maar we hebben geen inspraak als ons tijd gekomen is. Ik wens Patricia, Tim en de rest van de familie heel veel sterkte toe om dit groot verlies te dragen. Koester alle mooie momenten die jullie samen hadden en Peter zal heel erg gemist worden. Knuffel van
  Ruth Joe

 10. Beste Patricia en kinderen,

  ik wist, via facebook, dat Peter ziek was. Maar ik vermoedde niet dat het zo ernstig was omdat als hij bij mij was, altijd opgeruimd was.
  Vele jaren heeft hij voor mijn computer gezorgd.Als er een probleem was kwam hij altijd snel, zowel op de dag als `s avonds. Wij hadden dan ook altijd een gezellig praatje over o.a. zijn auto hobby.
  Het moet voor jullie een heel groot gemis zijn. Ik wens jullie in dz moeilijke periode heel veel sterkte. Joop van Miltenburg

 11. Lieve Patricia, Mick en Tim en jullie vriendinnen,

  Wat schrok ik afgelopen week van het bericht dat Peter overleden is. We waren elkaar de laatste paar jaar een beetje uit het oog verloren, maar uit het oog is niet uit het hart.

  Op Scouting konden we het altijd goed met elkaar vinden, een Explo-avond zonder Peter was nooit zo gezellig als mét hem. En ook buiten Scouting konden we goed met elkaar overweg. Was er iets met mijn internet in Odijk, één belletje naar Peter en hij was er om ‘ff’ te kijken wat ik nou weer niet goed had aangesloten. Met een biertje erbij werd het altijd later dan vooraf bedacht met trotse verhalen over jou Patricia en over jullie Mick en Tim. Ook toen ik (met nieuwbakken gezin) van Amsterdam weer naar Bunnik verhuisde stond Peter met Patricia op de stoep om te helpen met de electra (én babyknuffelen).

  Van de zomer zag ik ineens een berichtje op FB voorbij komen waaruit ik opmaakte dat Peter ernstig ziek was, niet wetende dat de ziekte zo snel om zich heen sloeg dat Peter er nu al niet meer is.
  Ik wil jullie heel veel sterkte wensen bij het omgaan met het enorme verlies van jullie humorvolle, hulpvaardige en bovenal liefdevolle Peter.

  Liefs Simone & Dennis, Noor & Nynke

 12. Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor de hele familie.

  Tim, ik ben er voor je!

  Liefs,
  Esther van der Pijl

 13. Lieve Patricia, Mick, Tim, Aniek en Ellen,

  Wat een enorm verdrietig nieuws dat Peter is overleden. We kennen Peter als actieve, betrokken buurman. Trotse vader en bovenal behulpzaam. Zoals hij in geuren en kleuren kon vertellen over zijn zoons, of over hoe hij van de caravan een paradijsje had gemaakt. Prachtig!

  En als vrijwilliger nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Of dit bij scouting, Bunniks Mooiste of Om Odijk was. Peter deed mee en dacht mee. We gaan hem missen!

  We wensen jullie heel veel sterkte en hopen dat jullie de mooie herinneringen aan Peter vast kunnen houden. Het is een topper!

  Lieve groet,
  Maarten, Susan en Thomas

 14. Onderstaand heb ik 5 dagen voor Peet zijn overlijden voor hem geschreven en heeft Patries hem voorgelezen.

  Lieve Peter,
  Het afscheid komt dichtbij, maar toch wil ik je nog even zeggen dat ik dankbaar ben voor het feit dat we je in onze familie mogen hebben.
  Ik was getuigen bij jullie huwelijk wat ik tot op de dag van vandaag heb mogen volgen. Wat hebben we veel avonden en nachten samen gezellig door geboomd!
  De meest liefdevolle herinnering heb ik aan je toen je ineens voor de deur stond – hoog water- en Patries en ik hoog zwanger. Als hulp in nood was je er en wat zijn we fijn bij jullie in huis opgevangen en wat heb je ons goed geholpen.
  Ik ken je als een trotse man van Patricia, en nog trotsere vader van je alles: Mike en Tim.
  Ik hoop dat je hun ontwikkelingen van boven kunt blijven volgen.
  Peet bedankt!
  Liefs en een dikke kus Monique

 15. Best Patricia, Mick, Aniek, Tim en Ellen,

  Gecondoleerd met dit verlies, veel te jong en nog zoveel plannen. Altijd een praatje en vol positiviteit. Je hebt je ingezet voor de scouting. Ook bij de jaarlijkse buurt barbeceu zorgde je voor de muzikale noot. We zullen je missen.

  Patricia en kinderen veel sterkte de komende dagen en de dagen die volgen.
  Jos en Corry van den Nieuwendijk

 16. Wat een verdrietig nieuws.
  Gecondoleerd en wij wensen jullie veel sterkte in de komende periode.
  Scouting verliest een goed en behulpzaam mens .

 17. Beste familie van der Vegt,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie man en vader. Voor ons kwam het bericht echt nog heel onverwacht. Heel veel sterkte toegewenst met dit verlies. Wat hebben jaren met Peter opgetrokken en hij was een zeer gewaardeerde klant. Patricia, Mick en Tim heel veel sterkte tijdens de begrafenis

  Namens het team van Garage G. Geurtsen B.V.

 18. Wat een verdrietig bericht.
  Veel te jong en ook zo snel.
  Heel veel sterkte voor jullie de komende periode.
  Warme groet van ons.

 19. Beste Patricia, Mick en Aniek, en Tim en Ellen,

  Als ik denk aan Peter, denk ik vooral aan de keren dat hij zichtbaar genoot tijdens de gezellige avonden bij het scoutinggebouw. De weekenden met Kadmos, en de feesten met AM. Ik hoop dat die en vele andere mooie herinneringen jullie helpen in deze loodzware tijd. Heel veel sterkte.

 20. Beste Patricia en kinderen,

  gecondoleerd met het overlijden van Peter.
  Jammer dat we er niet bij kunnen zijn.
  We wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.

 21. Lieve Patricia, Mick en Aniek, en Tim en Ellen

  Gecondoleerd met het overlijden van Peter.
  We wensen jullie veel kracht om met elkaar zonder hem verder te gaan. Koester de mooie herinneringen.
  Ook wij zullen met een warm gevoel en een glimlach terugdenken aan de ontmoetingen die we hadden, met name in onze kindertijd en tijdens familiebijeenkomsten.

 22. Beste familie van der Vegt,

  Gecondoleerd met het verlies van Peter. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe.

 23. Lieve Patricia en kinderen,

  Wat moeten jullie al veel te snel je man, vader en schoonvader missen. Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe.

 24. Meer dan 30 jaren een vertrouwd gezicht naast ons.
  Nog zo veel plannen en wensen. Zo onwerkelijk.
  Peter, we zullen je missen.
  Wij wensen Patricia en de kinderen heel veel sterkte.
  Liefs,
  Paul, Carla, Remco & Gerben

 25. Peter we zullen onze prettige gesprekjes missen.

  Je was een fijne buurman.

  Familie gecondoleerd met dit grote verlies.

  Paul en Joke
  Kavel 21

 26. Lieve Patricia en kinderen,

  Vol ongeloof vernam ik het bericht van het overlijden van jullie geliefde man en vader.
  Wat een verdriet en wat een gemis. Gecondoleerd!
  Ik wens jullie veel kracht en liefde om met elkaar dit verlies te verwerken.
  Koester de mooie herinneringen!

  Groet, Edmee

 27. Dag Peter,
  Je wordt gemist door velen …. hopelijk kun je hen toch steunen vanuit een andere dimensie, zonder lichamelijke pijn.
  Liefs, Caroline Schilthuizen

 28. Woorden schieten te kort, ik wil jullie heel veel sterkte toewensen met dit verlies.

 29. Beste familie Van der Vegt,

  Heel veel sterkte met dit grote verlies.

  bestuur C.R.V. Arlerstrand.

 30. Regelmatig spraken we elkaar, vaak bij de Jumbo of daar buiten. Of thuis, als hij hielp onze computerproblemen op te lossen, hij stond er altijd klaar voor. Opvallend was dat hij altijd vol trots sprak over Patricia, hoe ze de pretecho’s naar een hoger nivo tilde, maar ook over zijn twee mannen, Tim die zo’n mooie baan op school had en Mick, die zijn studie en bijbaantjes zo succesvol doorliep. Altijd optimistisch over zijn eigen toekomst, als het ergens minder liep had hij nog wel andere ijzers in het vuur. Ik zal ze missen, onze gesprekjes, het was een eer hem gekend te hebben.

 31. Beste Patricia, Mick, Tim, Aniek en Ellen,

  Gecondoleerd met het verlies van Peter.
  Gelukkig zijn de herinneringen en het gevoel daarbij aan Peter in jullie hoofd en hart opgeslagen.

  Veel sterkte komende tijd bij het verwerken met dit grote verlies.

  Met vriendelijke groet,
  Hans en Janny

 32. Wij wensen zijn naaste veel sterkte en denken aan jullie.
  wij kennen hem als een man die altijd voor iedereen klaar stond een opgeruimde en vrolijke man.

 33. Lieve familie
  Gecondoleerd met het verlies van Peter.
  Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
  Hettie

 34. Lieve Patricia, wat schrik ik van het bericht dat ik zie op FB. Wat vreselijk dat Peter is overleden….veel te jong! Ik wens jou en jullie kinderen heel veel sterkte toe om dit verlies een plek te kunnen geven. Heel veel liefs, Christel

 35. Beste Patricia, Mick en Tim,
  In gedachten ben ik bij jullie in deze moeilijke tijd en wens jullie alle sterkte en liefde toe.

 36. Lieve Peet. Zondag 18 okt

  Jaren lang mocht ik jouw warrige bos haar fatsoeneren.Dat was soms best wel een uitdaging ! Dat haar was echt bijna niet te temmen. Het paste ook perfect bij jouw persoonlijkheid ! Vrolijk en veel .. Jaren lang was jij onze steun en toeverlaat als het ging om problemen met de router of iets anders onbenulligs wat ik dan niet snapte maar voor jouw was dat een peuleschilletje . “Peet wil jij ff binnen kijken?! Er liggen zoveel snoeren ik snap er niks van” .. Hangmatje is nog steeds ons wachtwoord , door jou bedacht zodat ik het makkelijk kon onthouden . Je bent een warme en gulle man Peter , en wat een levenskunst zoals jij je lot aanvaarde. Dit is een groot kado voor je geliefden die zonder jou verder moeten.
  Adieu lieve Peet

  Anita

 37. gecondoleerd met het verlies van Peter, en vader van Mick en Tim.
  Heel veel sterkte allen.
  Wat een drama.

 38. Ik bewonder Peter voor de mate waarin hij de connectie kon maken met de (scouting-)jongeren. Het plezier van deze jongens wist hij met zijn humor goed te vergroten. En wat was hij trots op zijn eigen jongens!

  Wij wensen jullie veel sterkte om het gemis van Peter een plaats te geven.

 39. Onze oprechte deelneming en condoleances naar aanleiding van het overlijden van Peter. Wij wensen Patricia, Mick, Tim, de ouders van Peter, zijn broer Rob en schoonzus Xandra en verder alle naasten heel veel sterkte en kracht toe bij het dragen van dit verdriet.

 40. Beste familie van der vegt,

  Gecondoleert met het verlies van jullie man en vader. Heel veel sterkte de komende tijd.

  Met vriendelijke groet,
  Wilfred Kooiman van Garage G. Geurtsen.

 41. Een hart van goud, altijd klaar voor een ander en een flinke portie humor. Wat hebben we veel plezier gehad en wat gaan we je missen. Kanjer

 42. Wat is het toch snel gegaan. Ik zie Peter nog zo naast me zitten tijdens een groepsraad of katimavik BBQ. Ik herinner me hem als een hele fijne vrijwilliger, die altijd klaar stond om te helpen en een gezellige gesprekspartner.
  Ik wens jullie veel sterkte komende tijd met dit grote gemis.

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *